3 okulu ziyaret eden Başkan Altay, Konya’yı bekleyen tehlikeye vurgu yaptı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üç farklı okulda öğrencilerle buluşarak hem sınavlara hazırlanan gençlere başarılar diledi hem de su tasarrufu konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Rebii Karatekin Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve Seyit Ulugülyağcı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Altay’ın ziyaretinde ana gündem maddelerinden biri, su tasarrufu bilincinin artırılması oldu.

Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetlerde, hem okulda hem de evde suyun dikkatli ve tasarruflu kullanılması gerektiğini vurgulayan Başkan Altay, “Su hayattır. Su kaynaklarımızın kıymetini bilmeliyiz. Her birey olarak üzerimize düşeni yapmalı, hem kendi geleceğimiz hem de dünyamız için suyu israf etmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan Altay, sınav sürecinde stres yönetimi ve sakin kalmanın önemine dikkat çekti.

Gençlere moral veren Başkan Altay, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın gözlerindeki heyecan bizlere umut veriyor. Onların başarıları için hep yanlarındayız” dedi.

Ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve okul yöneticileriyle de görüşen Başkan Altay, eğitimcilerin gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerde Başkan Altay’a Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da eşlik etti.

Başkan Altay, konuşmasının sonunda, “Daha bilinçli ve duyarlı nesiller yetiştirmek adına bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.