80 saatlik yasakta herkes evdeyken, onlar eğlencedeydi! Konya polisi hepsine ceza yazdı

Konya’da 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında 4 ayrı ruhsatsız alkollü eğlence merkezine baskın yapan polis, 89 kişiye ceza yazdı, iş yerlerini mühürledi ve sahipleri hakkında adli işlem başlattı.

80 saatlik yasakta herkes evdeyken, onlar eğlencedeydi! Konya polisi hepsine ceza yazdı

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Musalla Bağları Mahallesi'nde ruhsatsız bir alkollü eğlence mekanında şahısların olduğunun tespit edilmesi üzerine harekete geçti.

Ekiplerin yaptığı denetimde içerde kapalı alanda sigara kullanımı olduğu ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığı, ayrıca masa oyunu oynandığını tespit etti. İçerde bulunan 7 kişiye sosyal mesafeye uymamak ve sokağa çıkma yasağı ihlalinden ceza yazıldı, ruhsatsız iş yeri zabıta tarafından mühürlenerek faaliyetten men edildi. İş yeri sorumlusu M.A.Y. ise hakkında yasal işlem yapılmak üzere polis merkezine teslim edildi.

ÜÇ AYRI EĞLENCE MEKANINDA 82 KİŞİYE CEZA

Ekipler, aynı bölgedeki 3 ayrı alkollü eğlence merkezine daha baskın yaptı. İş yerlerinde dekolte kıyafetli kadınların bulunduğu, canlı müzik yapıldığı, alkol sunumu olduğu, kapalı alanda sigara kullanımı ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığı tespit edilerek gerekli tutanaklar tanzim edildi. Üç eğlence mekanında içerde bulunan toplam 82 kişiye sosyal mesafeye uymamak ve sokağa çıkma yasağı ihlalinden para cezası uygulandı. İş yerlerinden birinde çalışan 11 kişi hakkında da Kimlik Bildirme Kanununa muhalefetten tutanak tanzim edildi. Ruhsatsız iş yerleri zabıta tarafından mühürlenerek faaliyetten men edildi. İş yerlerinin sahibi olan B.C, H.K. ve R.K. hakkında Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma ve Mühür Bozma suçundan adli işlem yapıldı.

80-saatlik-yasakta-herkes-evdeyken-onlar-eglencedeydi-konya-polisi-hepsine-ceza-yazdi.jpg

80-saatlik-yasakta-herkes-evdeyken-onlar-eglencedeydi-konya-polisi-hepsine-ceza-yazdi-001.jpg

80-saatlik-yasakta-herkes-evdeyken-onlar-eglencedeydi-konya-polisi-hepsine-ceza-yazdi-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.