Altın 5743.85
BIST 11007.37
Dolar 42.5228
Euro 49.5529
Sterlin 56.732

Konya’da bir avukat ve katibi tutuklandı

Son Dakika Haberi! Konya’da hakimlerle ilişkisi olduğunu belirterek ceza alan bir vatandaşı cezadan kurtaracağını söyleyip 100 bin TL aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan bir avukat ve katibi tutuklandı.

Konya’da bir avukat ve katibi tutuklandı

İddiaya göre; avukat Musa D, bir suçtan dolayı ceza alan vatandaştan, Konya’daki hakimlerle ilişkisi olduğunu belirterek kendisini cezadan kurtarabileceğini söyleyip 100 bin TL aldı.

Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında avukat Musa D. ve avukat katibi S.B, savcılık talimatıyla gözaltına alındı.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler, “nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak Konya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

konyada-bir-avukat-ve-katibi-tutuklandi.jpg

Geçtiğimiz günlerde de Konya Barosu’na kayıtlı Avukat Halise K., müvekkiliyle görüşmek için cezaevine gitmiş, mahkumun hareketlerinden şüphelenen gardiyanlar arama yapınca bir miktar uyuşturucu bulmuştu. Evinde de uyuşturucu madde bulunan avukat tutuklanmıştı.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.