Ahmet Davutoğlu’na memleketi Konya’da şok

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatındaki 2 isim; İbrahim Özkaynak ile Süleyman Özdemir, tüm görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa etti. Özkaynak ve Özdemir, zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Ahmet Davutoğlu’na memleketi Konya’da şok

Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya’da istifa şoku yaşadı.

Gelecek Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkaynak ile Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Süleyman Özdemir, tüm görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa etti.

İKİ İSİM ZEHİR ZEMBEREK SÖZLERLE İSTİFALARINI AÇIKLADI

Özkaynak ve Özdemir, zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte o açıklama:

“Biz temiz siyaset, liyakat ve istişare vaatleri ve her şeyden önce öz hemşerimiz Ahmet Davutoğlu için üç buçuk yıldır Gelecek Partisinin neferleri olduk. Bunun için her şeyi göze aldık. Vaktimizi, nakdimizi ve emeğimizi verdik. Bizler bu hareketin aslında en çok emeği geçen kişileri olarak, parti içerisinde maalesef söz sahibi olamadık. Kurulma felsefesine ve hakkaniyete aykırı, sadece emir eri olarak görülmeyi kabul etmiyoruz. Kopup gelinen yerdeki tüm olumsuzlukların maalesef burada da devam ettiği anlaşılmıştır.

Halkı dikkate almayan ve halka rağmen siyasetin yapılamayacağı gerçeği görmezlikten gelinmiştir. Bu ülkenin kurucusu Atatürk'e ve laikliğe karşı olacak bir siyaset içinde asla olmadık ve olmayacağız.

Siyasetin yine bilindik deformasyon kuralı teşkilatımız içinde hâkim oldu ve finansman ile parti teşkilatının sahibi olduğunu iddia edenler, hep söz sahipleri oldular. Teşkilatımız da hiçbir zaman ne yönetim kurulu nede başkanlık kurulu yetkili olamadı.

Bizler, yeni dönemin siyasetçileri olarak tüm bu boyundurukları kabul etmeyeceğimizi söyledik. Bu sebep ve saikler ile,

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı'ndaki tüm görevlerimden ve parti üyeliğinden istifa ettiğimi bildirir kamuoyu bilgisine sunarım.”

ahmet-davutogluna-memleketi-konyada-sok.jpeg

ahmet-davutogluna-memleketi-konyada-sok-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum