Aile Bakanı Göktaş, Konya’daki ata ocağında belediye binası açtı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün memleketi Konya’daydı. Çeltik Belediyesi hizmet binasının açılışını yapan Bakan Göktaş, “Çeltik’te gerçek belediyecilik ile yola devam edeceğiz.” dedi.

Aile Bakanı Göktaş, Konya’daki ata ocağında belediye binası açtı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Konya’nın Çeltik İlçesindeydi.

Vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Bakan Göktaş, Çeltik Belediyesi hizmet binasının açılış törenine katıldı.

aile-bakani-goktas-konyadaki-ata-ocaginda-belediye-binasi-acti-001.jpg

Burada yaptığı konuşmaya, “Ata ocağım Konya’da olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Sıcak karşılama için teşekkür ederim.” sözleriyle başlayan Bakan Göktaş, şunları söyledi:

“AK Parti 22 yıldır hizmet ve eser siyasetini benimseyen partidir. Bunun net görüldüğü yerler AK Partili belediye başkanlarının görev yaptığı yerlerdir. Belediye binaları dertlerimizin çözüldüğü, hizmet aldığımız yerlerdir.

Bugün açılışını yaptığımız belediye binamız, ilçemizde sosyal belediyeciliğin geliştirildiği bir binadır. Ali Meşe başkanımız bugüne kadar başarılı hizmetlerin altına imza attı, gelecek dönemde de devam edeceğine inanıyoruz. İlçemizin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini görüyoruz. Doğalgaz da geldi, bu yıl tüm hanelere ulaştırılacak Allah’ın izniyle. Çeltik’te gerçek belediyecilik ile yola devam edeceğiz.”

aile-bakani-goktas-konyadaki-ata-ocaginda-belediye-binasi-acti-002.jpg

Bakan Göktaş daha sonra Çeltik Belediye binasının açılışını gerçekleştirdi.

aile-bakani-goktas-konyadaki-ata-ocaginda-belediye-binasi-acti.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.