AK Parti Karatay’dan Dünya Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Başkan Mehmet Genç ve Başkan Hasan Kılca, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Genç, “Büyüklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Karatay’dan Dünya Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık ve İlçe Kadın Kolları yönetimi ve AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Yönetimi katıldı.

AK PARTİ KARATAY’DAN ALZHEIMER HASTALARI’NA ÖZEL ETKİNLİK

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve İlçe Teşkilat Mensupları ile 2016 yılından bu yana tüm Konya’ya hizmet veren merkezdeki etkinlikte Alzheimer hastalarıyla tek tek ilgilendi ve hastaların hal hatırlarını sordu.

İlçe teşkilatı ayrıca, merkezden faydalanan Alzheimer hastaları ile merkez çalışanlarına ev yemekleri ikramında da bulundu.

ak-parti-karataydan-dunya-yaslilar-gununde-anlamli-ziyaret.jpeg

HASTALARLA ÇOK İYİ İLGİLENİLDİĞİ GÜZEL BİR MERKEZ

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ziyaretin Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiklerini vurgulayarak merkezin Konya’ya kazandırılmasında emeği bulunan herkese teşekkür etti.

İlçe Başkanı Mehmet Genç; “AK Parti Ailesi olarak yaşlılarımızın, büyüklerimizin ve çınarlarımızın her zaman yanındayız. Bugün de ana kadememiz, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte onların yanında olarak onlarla hasbihal etme fırsatı bulduk. Bizler için çok anlamlı ve özel bir etkinlik oldu. Hastalarımızla burada çok iyi ilgileniliyor, ortam çok güzel. Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi çok güzel bir tesis. Öncelikle böylesine önemli bir merkezi şehrimize kazandırılmasında büyük katkısı bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, devletimize, hükümetimize, Karatay Belediyemize, Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne, hayırsever işadamlarımıza, STK’lar ve gönüllülere teşekkür ediyorum” dedi.

ak-parti-karataydan-dunya-yaslilar-gununde-anlamli-ziyaret-001.jpeg

BÜYÜKLERİMİZ BİZİM ÇINARLARIMIZDIR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nin Konya’nın önemli bir sağlık, rehabilitasyon ve sosyal tesisi olduğunun altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca, sözlerini şöyle tamamladı; “Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nden faydalanan büyüklerimizle bir araya geldik. Karatay Belediyemiz, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve gönüllülerimiz tarafından faaliyetleri sürdürülen bu merkezimiz önemli bir görevi yerine getiriyor. Alzheimer hastalarımız her sabah evlerinden alınarak buraya bizim servislerimizle getiriliyor. Akşama kadar süren bir programla büyüklerimizin rehabilitesiyle ilgileniliyor. Böylece hem hastalarımız hem de hasta yakınlarımız için önemli bir destek sağlanmış oluyor. Tüm yaşlılarımız büyüklerimiz bizim çınarlarımızdır, anne ve babalarımızdır. Onlara gözümüz ve kulağımız gibi bakmaya devam edeceğiz. Bütün Konyamıza hizmet veren merkezimiz de büyüklerimizin emrinde olmaya devam edecek.”

ak-parti-karataydan-dunya-yaslilar-gununde-anlamli-ziyaret-002.jpeg

ak-parti-karataydan-dunya-yaslilar-gununde-anlamli-ziyaret-003.jpeg

ak-parti-karataydan-dunya-yaslilar-gununde-anlamli-ziyaret-004.jpeg

ak-parti-karataydan-dunya-yaslilar-gununde-anlamli-ziyaret-005.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.