AK Parti Konya heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

AK Parti Konya heyeti, Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Konya heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, sanayi ve iş dünyası ile her zaman iç içe olduklarını ifade etti.

ak-parti-konya-heyetinden-hayirli-olsun-ziyaretleri.jpg

Başkan Angı, “AK Parti olarak şehrimizin siyasi, sosyal ve ekonomik dinamikleri ile her zaman yakın temas halindeyiz. Bu kapsamda milletvekillerimiz ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu ile bir araya geldik. Ziyaretimizde karayollarımızda devam eden son yatırımlarımız hakkında bilgiler aldık. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret ettik, görevlerinde başarılar diledik. Sayın Köroğlu, Yılmaz ve Erkoyuncu’ya ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. Konya’mız için hep birlikte el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

ak-parti-konya-heyetinden-hayirli-olsun-ziyaretleri-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.