AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan “aday” uyarısı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, bu seçimde sadece MHP ile ortak aday çıkardıklarını, Büyükşehir Belediyesinde de BBP’nin aday çıkarmadığını belirterek seçmenleri uyardı. Angı, diğer partilere “Seçmene karşı dürüst olmak lazım” diye seslendi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan “aday” uyarısı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında ilk olarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Daha sonra seçim çalışmalarından bahseden Angı, seçmenlere aday uyarısı yaptı.

Yerel seçimler için Cumhur İttifakı birlikteliğinin MHP ile devam ettiğini ve ortak adaylar belirlendiğini ifade eden Angı, sadece Büyükşehir Belediyesinde BBP’nin aday çıkarmadığını söyledi.

Bazı partilerin seçmenleri yanıltmaya yoluna gittiğini ifade eden Angı, “Seçmene karşı dürüst olmak lazım. AK Parti ve MHP’nin adayları sahada çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’ye örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyuyoruz. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerden de zaferle çıkacak ve Konya’yı örnek olarak gösterilen şehir olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

ak-parti-konya-il-baskani-hasan-angidan-aday-uyarisi.jpeg

ULAŞIM YATIRIMLARINI ANLATTI

Toplantıda söz alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasının ardından ulaşım yatırımlarına vurgu yaptı. Adliye - Şehir Hastanesi - Yeni Sanayi Tramvay Hattının çalışmalarına kısa süre içinde başlanacağını ifade eden Başkan Altay, Konya merkezin yanı sıra ilçelerde de dev yatırımların altına imza attıklarını söyledi.

Altay, yeni dönemde de Konya’nın temel problemlerinin çözümü noktasında çaba harcamayı sürdüreceklerini ifade etti.

ak-parti-konya-il-baskani-hasan-angidan-aday-uyarisi-001.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.