AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’dan Cihannüma'ya ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cihannüma Derneği Konya Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’dan Cihannüma'ya ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cihannüma Derneği Konya İl Temsilcisi Av. Arb. Ömer Faruk Seleş'i ziyaret etti.

Ziyarette Derneğin Danışma Kurulu Başkanı Av. Arb. Mehmet Yavaş, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hasan Dalgıç, Mehmet Çorak, Özder Konya Şube Başkanı Gürkan Gülcemal ve Yedi Hilal Derneği Konya İl Temsilcisi M. Ali Cengiz Körosmanoğlu da hazır bulundu.

Konya Milletvekili Sorgun’a çalışmaları hakkında bilgi veren Ömer Faruk Seleş, koronavirüs salgını sürecinde faaliyetlerini aksatmamaya çalıştıklarını ve dijital ortamda Cihannüma gönüllüleriyle sık sık bir araya geldiklerini belirtti.  Seleş “Tüm dünyanın yaşadığı pandemi nedeniyle çalışmalarımıza dijital ortamda devam ediyoruz. Cihannüma YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarından Cihannüma Sohbetleri ve E-panel programları düzenliyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Cihannüma Dergisi'nin 6. sayısı yayınlandı. Derneğimizin internet sitesi üzerinden tüm sayı ve yazılar takip edilebilir. Sosyal medya hesaplarımızdan da faaliyetlerimiz izlenebilir. Bu vesileyle çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

cihannuma2.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da misafirperverliklerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Cihannüma'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Sorgun, Ömer Faruk Seleş ve arkadaşlarına çalışmalarında başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.