AK Parti Konya'nın acı günü! Başkan yardımcısı Yusuf Karakaya koronadan can verdi

AK Parti Beyşehir İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Karakaya, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

AK Parti Konya'nın acı günü! Başkan yardımcısı Yusuf Karakaya koronadan can verdi

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan yönetim kurulu üyesi Yusuf Karakaya, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Beyşehir'de uzun yıllar restoran işletmeciliği yaptıktan sonra mesleğine veda ederek emekliye ayrılan Karakaya, bir süre önce koronavirüs hastalığına yakalandı. Sağlık durumu ağırlaşınca Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karakaya'nın bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyordu.

Karakaya, bugün hastanede haftalardır verdiği yaşam mücadelesini kaybederek 64 yaşında yaşamını yitirdi.

İlçenin sevilen esnaflarından olan Karakaya'nın vefatı Beyşehir'de sevenleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nda büyük üzüntüye yol açtı.

"BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Başkanı Recep Elkin, yayınladığı taziye mesajında, Karakaya'nın ailesine, yakınlarına ve AK Parti camiasına başsağlığı dileğinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizden, Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yusuf Karakaya abimizi, ilçemizin güzide şahsiyetlerinden Yusuf Ustamızı, bizler için çok değerli olan bir abi, bir büyüğümüzü kaybetmiş olmanın derin acısı ve üzüntüsünü yaşıyorum. Hükmü ilahi ve takdir böyle imiş. Bizler kendisinden, bizlere yapmış olduğu büyüklükten, yakın çevresine, ilçemize, davamıza, sağlamış olduğu katkılardan dolayı razı olduk inşallah. Mekanı cennet olsun. Çok değerli ailesine ve akrabalarına, İlçe başkanlığımız ve camiamıza ve kendisini tanıyan tanımayan tüm hemşehrilerimize başsağlığı ve Sabr-ı Cemîl diliyorum. Allah taksiratını affetsin, rahmet ve merhameti ile muamele buyursun. Başımız sağ olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum