AK Parti Konya’nın ilçelerinde hangi isimleri aday gösterdi?

AK Parti’de merakla beklenen büyükşehir ve il belediye başkan adayları açıklandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, beklendiği gibi Uğur İbrahim Altay oldu. Şimdi gözler ilçe belediye başkan adaylarında…

AK Parti Konya’nın ilçelerinde hangi isimleri aday gösterdi?

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gözlerin çevrildiği AK Parti’de bugün açıklanan 48 isimle; tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının isimleri duyurulmuş oldu.

Konya’da beklendiği gibi Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay oldu.

GÖZLER İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINDA

Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının tamamının açıklanmasının ardından gözler; Konya’daki ilçe belediye başkan adaylarının isimlerine çevrildi.

6 İLÇEDE MHP ADAYININ İSMİ AÇIKLANDI

Konya’nın 6 ilçesi; Akören, Ereğli, Halkapınar, Çumra, Doğanhisar ve Emirgazi’de MHP’li adayların isimleri duyuruldu.

Akören Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan, Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal, Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci, Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir ve Emirgazi Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak oldu.

26 İLÇEDE ADAY HEYECANI

AK Parti’nin, Konya’nın 26 ilçesi; Ahırlı, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Derbent, Derebucak, Güneysınır, Hadim, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak’ta hangi isimleri belediye başkan adayı göstereceği merakla bekleniyor.

ak-parti-konyanin-ilcelerinde-hangi-isimleri-aday-gosterdi-001.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARİH VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü aday tanıtım toplantısında ilçe belediye başkan adaylarına ilişkin detayları da verdi. Erdoğan, “Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren, İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Kimi şehirlere bizzat giderek, kimi şehirlerimizde ise genel başkan yardımcılarımızı göndererek, ilçe adaylarımızın tanıtımını da kısa sürede tamamlayacağız. Hedefimiz, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda olan belediyeleri tekrar ezici oranlarla kazanma yanında, muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Bunun için milletimizin her adımında, her anında, hep yanında olacak, tüm gönlü ve zihniyle kendini şehirlerine adayacak belediye başkanlarıyla seçimlere hazırlanıyoruz.” dedi.

ak-parti-konyanin-ilcelerinde-hangi-isimleri-aday-gosterdi-002.jpg

BİZZAT AÇIKLAYABİLİR

Bu açıklama sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat gelerek ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağı iller arasında Konya’nın da olup olmadığı merak konusu oldu.

ak-parti-konyanin-ilcelerinde-hangi-isimleri-aday-gosterdi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum