AK Parti Milletvekili Özboyacı: Hakimiyet gazetenin değil; milletindir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum için kullanılan “Sözde Konyalı” ifadesine bir tepki de AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı’dan geldi. Özboyacı, “Hakimiyet gazetenin değil; milletindir.” ifadesini kullandı.

AK Parti Milletvekili Özboyacı: Hakimiyet gazetenin değil; milletindir!

Milletvekili Özboyacı, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sadece Konyamız için değil, ülkemizin her köşesinin çevre ve şehircilik anlamında gelişmesine büyük bir özen gösteren ve gecesini gündüzüne katan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a “sözde Konyalı” demek en başta bu şehire hakaret etmek demektir.

“Sözde Konyalı” ifadesini gazetesine taşıyan Hakimiyet Gazetesi’nin düşüncesini kabul etmiyor ve reddediyorum.

Bulduğu her fırsatta Konya’ya gelen, Konya’nın hiçbir meselesine duyarsız kalmayan, Konya’nın tüm konularıyla ilgilenen Murat Kurum Bakanımızın yaptıklarını görmek istemeyenler bu şehirden bihaber demektir!

Bu büyük hataya düşen Hakimiyet Gazetesi, başta Konyalılar olmak üzere Sayın Bakanımızdan özür dilemelidirler. Bu şehir, kendisine hizmet edeni asla unutmaz. Sayın Bakanımız Murat Kurum’a ülkemize ve şehrimize hizmetlerinden ötürü bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hizmetlerinin devamını nasip etsin inşallah.”

selman-ozboyaci.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.