AK Parti’den aday adayı olan Konyalı profesörden yeni yıl mesajı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, “Yeni yılda şehrimiz için hayallerimiz var. Hepimiz kazanacağız” dedi.

AK Parti’den aday adayı olan Konyalı profesörden yeni yıl mesajı

Konya Beyşehir’de AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, yeni yıl mesajı yayımladı.

Hüseyin Muşmal mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yeni yılda şehrimiz için hayallerimiz var. Hepimiz kazanacağız. AK Parti Beyşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olarak yaptığımız çalışmalarda her biri ayrı projelere dönüşecek önemli fikirler ortaya koymuş bulunmaktayız. Şehrimizin sınaî ve ticarî faaliyetlerinin artırılması, yeni istihdam imkânlarının oluşturulması, kültür ve turizm faaliyetlerinin geliştirilerek kente katma değer sağlanması amacıyla ürettiğimiz fikirler muhatapları ile görüşülerek, fizibilitesi yapılarak olgunlaştırılacak ve uygulanabilir projelere dönüştürülecektir.

Allah'ın izniyle Belediye Başkanı olduğumuzda paydaşlarımızla birlikte ilçemizin acil sorunları başta olmak üzere her türlü meseleyi yerinde tespit ederek, ilgili alanın uzmanlarına incelemeler yaptırarak bunları teşhis edip yerinde müdahalelerde bulunacağız. Nihayetinde yetki ve sorumluluklarımız çerçevesinde belediyemizin birimleri, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, şehrimizin dinamikleri, hâsılı alanın bütün ilgili ve yetkilileri ile istişare ederek ortak akılla sorunları çözme iradesi göstereceğiz.

Ez cümle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda 2053 vizyonuna uygun yaşanabilir bir kent olarak hazırlamak amacıyla şehrimizin geleceğini ortak akıl ve istişareyle uygulanabilir projelerle ve sağlam temeller üzerine inşa ve imar edeceğiz. Şehrimiz kazanacak, hepimiz kazanacağız.

Bu vesile ile bütün hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Geliniz, geçmişimizin mirasıyla geleceğimizi birlikte inşa edelim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.