AK Parti’den Ereğli çıkarması

AK Parti Konya Milletvekilleri Ereğli’ye adeta çıkarma yaptı. İl Başkanı Hasan Angı ve 5 milletvekili, tek tek vatandaşın sorunlarını dinledi.

AK Parti’den Ereğli çıkarması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Halil Etyemez, Gülay Samancı ve Orhan Erdem ile İl Başkanı Hasan Angı, sabah saatlerinden itibaren Ereğli’de bir takım programlara katıldı. İlk olarak Pancar Ekicileri Kooperatifinde STK temsilcileri ile bir araya gelindi. Burada bir takım problemler masaya yatırıldı. Milletvekilleri Tahir Akyürek ile Halil Etyemez sorunları tek tek not aldı.

Ardından Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile milletvekilleri ilçe teşkilatında teşkilat yöneticileri ile bir araya geldi.

Hükümet yatırımları ele alınarak Ereğli’de teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sonrasında Leyla Şahin Usta ve milletvekilleri teşkilat yöneticilerinin de yer aldığı programlarda bir çok noktayı ziyaret etti. Bu ziyaretlerde vatandaşların talep ve istekleri tek tek not alındı. Leyla Şahin Usta programına esnaf ziyaretleri ile başladı. Ekonomik problemler masaya yatırıldı. Hükümetin bu konuda attığı adımlar tek tek vatandaşa anlatıldı. Usta bu ziyaretlerde yine çözümün AK Parti hükümeti tarafından getirileceğini ifade ederek hayırlı işler diledi.

Leyla Şahin Usta, sonrasında AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ile birlikte sırasıyla Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Son olarak Yellice Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Not alınan sorunlar ile hükümet olarak ilgileneceklerini belirtti.

Milletvekili Tahir Akyürek ise, eski kasaphane caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşla sohbet eden Akyürek ardından Millet Kıraathanesinde muhtarlar ile bir araya geldi, ardından da Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcılarla buluştu.

Milletvekili Halil Etyemez’in ilçe teşkilatında gerçekleşen programının ardından ilk durağı Pancar Ekicileri kooperatifi oldu. Burada tarım üreticileri ile buluştu. Sorunları dinleyerek gerekli girişimlerde bulundu. Ardından Ereğli Şeker fabrikasında yönetici ve işçilerle buluşan Etyemez, şeker fabrikasının ülke ekonomisine getirdiği kâr oranı ile ilgili açıklama yaptı. Etyemez daha sonra ziyaretlerini Şeker Nakliyecileri Kooperatifi ve Bilgehane ile tamamladı.

Milletvekili Gülay Samancı’nın da Ereğli’deki gündemi yoğundu. Samancı, Rasim Erel Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Buradan Park Site AVM’ye geçen Samancı, esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet etti. Çözülmesi gereken sorunları not aldı. Samancı’nın ziyaretleri Ereğli rehabilitasyon merkezi ile son buldu.

Milletvekili Orhan Erdem’in Ereğli’de ilk durağı uzun çarşı oldu. Burada esnafların sorunları masaya yatırıldı. Buradan sebze pazarı ve Perşembe pazarına geçen Erdem, vatandaşlar ile sohbet etti.

Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile milletvekillerinin son durağı ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen vefa yemeği oldu. Buradaki programa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da katıldı.

Partinin kuruluşundan bu yana emeği geçen ve yıllardır çeşitli kademelerde görev alarak hizmet eden partililer ile buluşuldu. Yapılan konuşmalarda AK Parti’nin hizmet anlayışı masaya yatırıldı.

ak-partiden-eregli-cikarmasi.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-001.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-002.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-003.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-004.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-005.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-006.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-007.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-008.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-009.jpeg

ak-partiden-eregli-cikarmasi-010.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.