Akşehir'e gelen depremzedelere yardım seferberliği

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden Akşehir'e gelen depremzedelere yardımlar sürüyor.

Akşehir'e gelen depremzedelere yardım seferberliği

Akşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmayla, ilçede 444 9 153 nolu telefonunu arayıp ellerinde kullanmadığı eşyaları hakkında bilgi veren vatandaşların bağışlayacağı eşyalar, belediye ekipleri tarafından alınarak Akşehir'e gelen ihtiyaç sahibi depremzedelere verilecek.

Bu kapsamda evlerinde ihtiyaç fazlası ve kullanılabilir durumda olan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, dörtlü ocak, televizyon, büyük tüp yada piknik tüpü, ısıtıcı, koltuk takımı, yatak, kanepe, sandalye, halı, kilim battaniye, muhtelif mutfak eşyası gibi bir evin ihtiyacı olabilecek malzemeleri bulunan vatandaşlar depremzedelerin evlerinde kullanması için bağışta bulunabilecekler. İsteyen vatandaşlar sıfır eşyalar da alıp bağışta bulunabilecek.

“YARALARI BİRLİKTE SARALIM”

Yardım kampanyası hakkında gazetecilere konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, "Deprem olduğu günden bu yana hem devletimiz hem de tüm milletimiz el ele, birlik ve beraberli içerisinde depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için var gücüyle çalışmaktadır. Akşehir Birlik Platformu olarak Akşehir Belediyemiz başta olmak üzere bizlerde her türlü imkânlarımızı seferber ederek depremzede vatandaşlarımızın yaralarına bir nebze merhem olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Değerli hemşehrilerimizden kullanılabilir durumdaki ikinci el eşyalarını veya sıfır eşya bağışlamak isteyenlerin eşyalarını belediyemize ulaşmaları halinde evlerinden alıp, şehrimizdeki depremzede vatandaşlarımızın evlerine ulaştırıyoruz. Bu konuda değerli hemşehrilerimizin ilgi ve desteklerini bekliyor ve gelin yaraları hep birlikte saralım diyoruz." dedi.

aksehire-gelen-depremzedelere-yardim-seferberligi.jpg

aksehire-gelen-depremzedelere-yardim-seferberligi-001.jpg

aksehire-gelen-depremzedelere-yardim-seferberligi-002.jpg

aksehire-gelen-depremzedelere-yardim-seferberligi-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.