Ali Erbaş, Konya’da Filistin halkı için dua edecek

Diyanet İşleri Başkanlığınca organize edilen etkinlik kapmasında tüm camilerde İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de hayatını kaybedenler için dua edilecek. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Konyalı ailelerle sabah namazında Kapu Camii’nde buluşacak.

Ali Erbaş, Konya’da Filistin halkı için dua edecek

Katil İsrail’in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistin halkı için yurt genelindeki camilerde dua edilecek.

ALİ ERBAŞ SABAH NAMAZINDA KONYALI AİLELERLE BULUŞACAK

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Filistin ve Gazze için Konyalı ailelerle sabah namazında Kapu Camii’nde buluşacak.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erbaş şu ifadelere yer verdi:

“Filistin ve Gazze için ailece sabah namazında buluşuyoruz. 1 Aralık Cuma günü (yarın) sabah namazında ailelerimizle birlikte Konya Kapu Camii’nde buluşacak, Filistin ve Gazze için hep birlikte dualar edeceğiz”

diyanet-isleri-baskanliginca-organize-edilen-etkinlik-kapmasinda-tum-camilerde-israilin-saldirilari-sonucu-filistinde-hayatini-kaybedenler-icin-dua-edilecek-diyanet-isleri-baskani-ali-erbas-konyali-ailelerle-sabah-namazinda-kapu-camiinde-bulusacak.jpg

TÜM CAMİLERDE CUMA NAMAZINDA ELLER SEMAYA AÇILACAK

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen organizasyonda ülke genelindeki camilerde Filistin’deki zulmün son bulması için eller semaya açılacak.

Ali Erbaş, “Ülkemizin dört bir yanındaki tüm camilerimizde Cuma namazına müteakip mazlum Filistin halkı için dua edeceğiz. Yüce Rabbimiz yapmış olduğumuz kavli ve fiili dualarımızı kabul eylesin” diye konuştu.

diyanet-isleri-baskanliginca-organize-edilen-etkinlik-kapmasinda-tum-camilerde-israilin-saldirilari-sonucu-filistinde-hayatini-kaybedenler-icin-dua-edilecek-diyanet-isleri-baskani-ali-erbas-konyali-ailelerle-sabah-namazinda-kapu-camiinde-bulusacak-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.