Alkollü genç konser sahnesini bastı, Konya düşmanlarına fırsat doğdu

Konya’da başarıyla devam eden 5. İslami Dayanışma Oyunlarını dünya merakla takip ediyor. Etkinliklerin dün akşamki konser bölümünde alkollü bir genç sahneyi basıp “AK Parti’ye oy vermeyin” diye bağırdı. Konu Konya olunca malum çevrelere gün doğdu.

Alkollü genç konser sahnesini bastı, Konya düşmanlarına fırsat doğdu

Konya, tarihinin en önemli uluslararası organizasyonlarından birine ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın farklı ülkelerin liderleriyle birlikte açılışını yaptığı 5. İslami Dayanışma Oyunları, başarıyla devam ediyor ve dünya merakla takip ediyor.

BAKANLIK, "İZ BIRAKAN EZGİLER" KONSERİ DÜZENLEDİ

Organizasyon kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı dün gece, "İz Bırakan Ezgiler" konseri düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Kılıçarslan Kent Meydanı'nda düzenlenen konseri vatandaşlarla birlikte izledi.

Sahneye davet edilen Kasapoğlu, sanatçılar Alper Kış, Mustafa Cihat, Grup Genç, Yusuf Goncagül, Mustafa Demirci, Taner Yüncüoğlu, Eşref Ziya, Aykut Kuşkaya ve Hakan Aykut ile bir ezgi seslendirdi.

alkollu-genc-konser-sahnesini-basti-konya-dusmanlarina-firsat-dogdu.jpg

SAHNEYİ BASTI

Kılıçarslan Kent Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, "İz Bırakan Ezgiler" eşliğinde hoşça vakit geçirdiği sırada bir genç sahneyi bastı.

Taner Yüncüoğlu, Abdurrahim Karakoç'a ait bir besteyi seslendirirken sahneye atlayan ve mikrofonu zorla alan bir genç, “Konya, AK Parti'ye oy verme” diye bağırdı.

 

 

GÖZALTINA ALINDI, ALKOLLÜ ÇIKTI

Konser alanında görevli polislerce gözaltına alınan 18 yaşındaki M.A.O’nun yapılan kontrolde 1,84 promil alkollü olduğu belirlendi. Genç, ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

KONYA DÜŞMANLARI FIRSAT BİLDİ

Bu olayla Konya düşmanlarına gün doğdu görüntü kısa sürede elden ele yayıldı. Videoyu paylaşanlar, konu Konya olunca yine bilindik cümlelerle saldırıya geçti.

“KİM FONLADI?”

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, Konya Kültür Park yakınlarında sürekli rastladıkları genci kim ya da kimlerin fonladığını ve provoke ettiğini sorguladı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum