Ankara’da ortağını öldürdü, Konya’da yakalandı

Ankara’da dün, iddiaya göre; para konusunda anlaşmazlık yaşadığı ortağı Levent İşçen'i eşinin yanında tabancayla vurarak öldüren O.Ş. Konya’da yakalandı. Zanlıya yardım ettiği öne sürülen bir kişi de gözaltında.

Ankara’da ortağını öldürdü, Konya’da yakalandı

Ankara’da ortağını eşinin gözü önünde öldüren zanlı ve ona yardım ettiği iddia edilen şüpheli, Konya’da polis ekiplerince yakalandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; dün akşam saatlerinde, Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi'nde yaşanan olayda, Levent İşçen, eşiyle beraber ofislerinin bulunduğu binadan çıkıp araçlarına binerken para konusunda anlaşmazlık yaşadığı ortağı O.Ş. yanlarına geldi.

O.Ş, tartıştığı İşçen'i tabancayla vurup öldürdü.

CENAZE İSTANBUL’A GÖNDERİLDİ

İşçen'in cenazesi, adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Levent İşçen'in ofisinin bulunduğu binada çalışan Yılmaz Babacan, "Ben gördüğümde adamı vurmuşlardı. Kalabalık vardı ve adam arabada yatıyordu. Vuran da kaçmıştı. Eşiyle beraber iş yerinden inip arabaya binmişler, bu sırada adam gelmiş, kapıyı açıp vurup kaçmış. Geldiğimde vurulmuştu. Şoför koltuğunda hanımı vardı, adam yan koltuktaydı. Binada ofisleri vardı ama son zamanlarda görmüyordum" dedi.

ankarada-ortagini-oldurdu-konyada-yakalandi.jpg

KONYA’DA YAKALANDI

Olayın ardından kaçan O.Ş’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
Kendisine yardım eden S.K. ile olay yerinden otomobille kaçan S.K, Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinin yürüttüğü teknik takip sonrası Konya’da gözaltına alındı. O.Ş. ve S.K. adli işlemleri yapılmak üzere Ankara’ya götürüldü.

Kaynak:DHA / İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.