Bakan Çiftçi’den oğlunu kaybeden Recep Konuk’a taziye ziyareti
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, memleketi Konya’nın Çumra ilçesinde eski AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’a taziye ziyaretinde bulundu.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı arifesinde memleketi Konya’nın Çumra ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Çiftçi, eski AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’a, oğlu Fatih Konuk’un vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.
Bakan Çiftçi, evlat acısının yüreğe düşen en ağır imtihanlardan biri olduğunu belirterek, “Merhum Fatih Konuk’a Cenab-ı Allah’tan rahmet; Sayın Recep Konuk’a ve kıymetli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
ŞEHİT KABRİNİ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Taziye ziyaretinin ardından rahmetli babası Musa Çiftçi’nin de kabrinin bulunduğu Çumra Musalla Mezarlığı’nı ziyaret eden Bakan Çiftçi, tüm geçmişler için dua etti.
Çiftçi ayrıca şehit Piyade Onbaşı Hüseyin Ceran’ın kabrini ziyaret ederek ailesiyle bir araya geldi. Paylaşımında şehit ailelerinin milletin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olduğunu vurgulayan Çiftçi, aziz şehitleri rahmet ve minnetle yad etti.
ÇUMRALILARLA BAYRAMLAŞTI
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, memleketi Çumra’da vatandaşlarla da bir araya gelerek bayramlaştı. Arife gününde hemşehrileriyle buluşan Çiftçi, vatandaşların duasını almanın ve aynı gönül iklimini paylaşmanın kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade etti.
EMNİYET PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI
Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Bakan Çiftçi, görev başındaki polislerin Kurban Bayramı’nı kutladı. Emniyet mensuplarının milletin huzur ve güvenliği için fedakarca görev yaptığını belirten Çiftçi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.



Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.