Bakan Kurum, Konya’da 3 ilçede vatandaşlarla buluştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum, bugünü Konya’ya ayırdı. Güneysınır, Akören ve Çumra ilçelerini ziyaret eden Bakan Kurum, belediye başkanlarıyla yatırımları görüştü, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Kurum, Konya’da 3 ilçede vatandaşlarla buluştu

Toplu açılış, temel atma programı ve ziyaretlerde bulunmak üzere Konya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum; Güneysınır, Akören ve Çumra ilçelerini ziyaret etti.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan ve Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ile görüşen Bakan Kurum, ilçelere yapılan yatırımlar ve hedeflenen projeler hakkında bilgi aldı.

bakan-kurum-konyada-3-ilcede-vatandaslarla-bulustu.jpeg

Vatandaşlarla da bir araya gelen Bakan Kurum, ilçelerde yaptığı konuşmada, “Daha önce yaptığımız gibi yine hizmet siyaseti yapacağız, eser siyaseti yapacağız. Hiçbir zaman eserden, hizmetten geri durmayacağız. Hiçbir zaman dedikoduların, iftiraların, ithamların içinde olmayacağız. Ve inşallah Allah’ın izniyle sizlerin de destekleriyle 2023 yılında Cumhurbaşkanımızı yeniden başkomutan yapacağız, yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Ülkemize hizmet yolunda inşallah bu hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı 15 Temmuz’da meydanda kuruldu. Cumhur İttifakı’nın temelinde, ruhunda birlik var, beraberlik var, büyük, güçlü Türkiye ideali var. İnşallah bu ideallerle birlikte, bir, beraber olmak suretiyle güçlü Türkiye’nin güçlü şehirlerini inşa etmek için hep birlikte sizlerin destekleriyle aziz milletimizin duasıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben bir hemşehriniz, bir kardeşiniz olarak hem Konya’mız için hem de ülkemizin 81 şehri için hizmet etmeye çalışıyorum, gayret gösteriyorum. Tüm ekibimizle birlikte Cumhurbaşkanımızın talimatıyla nerede bir afet olsa, nerede bir sel olsa deprem olsa, heyelan olsa inanın 2 saat sonra devletimiz orada. Devletimiz valilerimizle, belediye başkanlarımızla, aziz milletimizle birlikte orada yaralarımızı sarıyor, onlara sözlerimizi veriyoruz ve sözlerimizi de en kısa zamanda tutuyoruz. Tek isteğimiz, tek arzumuz milletimizin duasını almaya devam etmek, onlara hizmet etmektir” dedi.

bakan-kurum-konyada-3-ilcede-vatandaslarla-bulustu-001.jpeg

BAŞKAN DEMİR’DEN BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve beraberindeki heyeti Güneysınır'ımızda misafir ettik. Bizlere her daim her konuda büyük destek olan Sayın Bakanımız, Güneysınır Sosyal Konutları, Doğalgaz, Güneş Enerji Santrali, İş Makinesi Desteği, Şehir Meydanı gibi konularda Güneysınır'ımıza büyük destek sağlamıştır. Sayın Bakanımıza ve kıymetli misafirlerimize Güneysınır'ımıza ziyaretlerinden, ilgi ve desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi arz ediyorum.”

bakan-kurum-konyada-3-ilcede-vatandaslarla-bulustu-002.jpeg

bakan-kurum-konyada-3-ilcede-vatandaslarla-bulustu-003.jpeg

bakan-kurum-konyada-3-ilcede-vatandaslarla-bulustu-004.jpeg

bakan-kurum-konyada-3-ilcede-vatandaslarla-bulustu-005.jpeg

bakan-kurum-konyada-3-ilcede-vatandaslarla-bulustu-006.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.