Bakan Kurum Konya'da müjdeyi verdi! Merkezde 300 konut teslim edilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'da emniyet teşkilatına müjde verdi. Nalçacı'daki polis lojmanlarının yenileneceğini açıklayan Kurum, 300 konutun nisan ayında emniyet mensuplarına teslim edileceğini duyurdu.

Bakan Kurum Konya'da müjdeyi verdi! Merkezde 300 konut teslim edilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda düzenlenen Konya Buluşması programında önemli açıklamalarda bulundu.

Konya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Bakan Kurum, emniyet teşkilatını ilgilendiren yeni bir müjdeyi de paylaştı.

NALÇACI'DAKİ POLİS LOJMANLARI YENİLENİYOR

Bakan Murat Kurum, Selçuklu, Nalçacı ve Meram Şükran Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projelerin hak sahipleriyle görüşülerek yürütüldüğünü söyledi. Kurum, Nalçacı'daki polis lojmanlarının da yenileneceğini açıkladı.

300 KONUT NİSAN AYINDA TESLİM EDİLECEK

Konya'daki emniyet mensuplarına seslenen Bakan Kurum, 300 konutun nisan ayında teslim edileceğini duyurdu.

bakan-kurum-konyada-mujdeyi-verdi-merkezde-300-konut-teslim-edilecek

Bakan Kurum, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Selçuklu’da, Nalçacı’da, Meram Şükran Mahallemizde dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Hak sahibi vatandaşlarımızla bir araya geliyor, süreci ortak akılla ve hassasiyetle yürütüyoruz. Nalçacı’da bir de emniyet teşkilatımıza müjdemiz var. Nalçacı’daki polis lojmanlarımızı yeniliyoruz. Nisan ayında da 300 konutumuzu Konya’daki emniyet teşkilatımıza teslim ediyoruz.”

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.