Bakan Kurum yarın Konya’da! 3 ilçede hazırlık yapılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konyaspor’un 100. Yıl programına katılmak üzere yarın Konya’ya gelecek. Kurum, Cumartesi günü de 3 ilçeyi ziyaret edecek. İşte programın ayrıntıları.

Bakan Kurum yarın Konya’da! 3 ilçede hazırlık yapılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Konya programı belli oldu.

KONYASPOR 100. YIL PROGRAMINA KATILACAK

Konyaspor, yarın (25 Mart Cuma) Dedeman Otel'de 100. Yıl Galası gerçekleştirecek. 100. Yıl Marşı'nın da tanıtılması beklenen programa Bakan Murat Kurum da katılacak.

bakan-kurum-konyaya-geliyor-3-ilcede-hazirlik-yapiliyor.jpg

KONYA ŞEKER FABRİKASI’NI ZİYARET EDECEK

26 Mart Cumartesi günü de Konya’ya ayıran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sabah saatlerinde ilk olarak Konya Şeker Fabrikasını ziyaret edecek. Kurum’u burada PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu ağırlayacak.

3 İLÇEYE GİDECEK

Ziyaret sonrası İlbank Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası alanında toplu açılış ve temel atma törenine katılacak olan Bakan Murat Kurum, gün içinde sırasıyla Akören, Güneysınır ve Çumra ilçelerine gidecek. Kurum, 3 ilçede, belediye başkanlarıyla görüşüp çalışmaları hakkında bilgi alacak, TOKİ konutlarını inceleyecek, esnaf ziyaret yapacak.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.