Bakan Şimşek’ten Konya’da sürpriz ziyaret

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya İş Dünyası Buluşmaları programına katıldıktan sonra Ankara’ya dönerken Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ile görüştü.

Bakan Şimşek’ten Konya’da sürpriz ziyaret

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde Sanayicilerle İstişare Toplantısı’na katıldı.

Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Necip Çimen moderatörlüğünde yapılan toplantı, sanayicilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sanayicilerin sorun ve taleplerinin istişare edildiği toplantıya, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan, Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer ve Latif Selvi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı M. Zahid Çatlı ve Konyalı sanayiciler katıldı.

bakan-simsekten-konyada-surpriz-ziyaret-001.jpg

Daha sonra Konya Ticaret Odası’nda düzenlenen Konya İş Dünyası Buluşmaları programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya iş alemi temsilcileriyle bir araya geldi.

bakan-simsekten-konyada-surpriz-ziyaret.jpg

Toplantı sonrası Ankara’ya dönmek üzere yola çıkan Bakan Şimşek, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.

Başkan Kale, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yatırımlar ve yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Kaynak:İHA / Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.