Bakan Uraloğlu, Seydişehir’de SKM açtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Uraloğlu, Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel'in ilçe için en güzel şekilde çalışacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Bakan Uraloğlu, Seydişehir’de SKM açtı

Bugünü Konya’ya ayıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Seydişehir'de AK Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına da katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gece gündüz demeden hizmet etmeye, AK Parti belediyeciliği ile vatandaşı buluşturmaya devam edeceklerini vurgulayan Uraloğlu, AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel'in de ilçe için en güzel şekilde çalışacağına inancının tam olduğunu belirtti.

bakan-uraloglu-seydisehirde-skm-acti-001.jpg

Alacabel Tüneli yapım çalışmalarına ilişkin bilgi veren Uraloğlu, "Bundan sonra bu tünelin, ben daha yakın takipçisi olacağım, sözünü size veriyorum. En kısa sürede bu tüneli Allah'ın izniyle bitirip sizin gündeminizden çıkaracağız. İnşallah Seydişehir - Bozkır yolunun ihalesini de bu sene yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

bakan-uraloglu-seydisehirde-skm-acti.jpg

Seydişehir'deki programda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel de birer konuşma yaparak, AK Parti'nin merkez ve yerel yönetimiyle kente kazandırdığı hizmetleri değerlendirdi.

Açılış sonrası Uraloğlu ve beraberindeki heyet, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

bakan-uraloglu-seydisehirde-skm-acti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.