Başkan adayı Zübeyir Dursun yerel seçim çalışmalarına hız verdi

AK Parti’de 2024 yerel seçimleri için adaylık başvuruları bugün sona eriyor. AK Parti'den Ereğli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Zübeyir Dursun, ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelerek temaslarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan adayı Zübeyir Dursun yerel seçim çalışmalarına hız verdi

AK Parti Ereğli Belediye Başkan aday adayı Zübeyir Dursun aday adaylığını açıkladığı ilk günden beri ziyaret ve temaslarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ulu Cami bölgesindeki kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Zübeyir Dursun, Ereğli’nin yarınlarına ilişkin yapılabilecek hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Dursun'a istek ve talepler de iletilirken, vatandaşlar "Genç zihinlerde dinamik projeler olur. Allah yolunu açık etsin. Adaylık sürecinde elbette desteğimiz olur. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı iken zaten her zaman beraberdik "dediler ve Zübeyir Dursun’a aday adaylığının hayırlı olmasını dilediler.

baskan-adayi-zubeyir-dursun-yerel-secim-calismalarina-hiz-verdi.jpeg

Başkan aday adayı Zübeyir Dursun, "Doğduğumuz büyüdüğümüz ve doyduğumuz memleketimiz Ereğli’ye hizmet için çıktığımız bu yolda siyasi tecrübelerimizin yanında kıymetli büyüklerimizin de tavsiyeleri bizim için çok değerli. Bir bardak çaya öyle güzel sohbetler sığdırdık ki, mevzu memleket sevdası ve memlekete hizmet olunca. İstek ve taleplerle birlikte değerli büyüklerimizin hayır dualarını aldık. Destekleri, ilgi ve alakalarından ve en önemlisi de samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Memleketimiz için bu kutlu vazife bizlere nasip olursa tek gayemizin yeni bir Ereğli için gece gündüz hizmet üretmek olacağını net bir şekilde ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Dursun ardından Ereğli esnafını ziyaret ederek, "İşleriniz hayırlı, bereketli, bol kazançlı olsun." dedi.

Ereğli esnafının Zübeyir Dursun‘u içtenlikle sahiplenmesi dikkatlerden kaçmadı. Esnaflar Dursun’a aday adaylığının hayırlı olmasını dilerken, "İnsanlarla ilişkilerinizi seviyoruz. Aday adaylığınız öncesinde Ak Parti Ereğli ilçe Başkanı olarak içimizden biri oldun ve sabah akşam her vakit bir ve beraberdik. Memleketin sorunlarını siz de biz de biliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin" dediler.

baskan-adayi-zubeyir-dursun-yerel-secim-calismalarina-hiz-verdi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.