Başkan Altay, 3. Antalya Diplomasi Forumu’nda konuştu

3. Antalya Diplomasi Forumu, 100'ü aşkın ülkeden devlet ve hükümet başkanı, bakanlar ile uluslararası kuruluş başkanının katılımıyla sürüyor. Forumun bugünkü bölümüne Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da katıldı.

Başkan Altay, 3. Antalya Diplomasi Forumu’nda konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün açılışını yaptığı 3. Antalya Diplomasi Forumu, 100'ü aşkın ülkeden devlet ve hükümet başkanı, bakanlar ile uluslararası kuruluş başkanının katılımıyla Belek Turizm Bölgesi'ndeki NEST Kongre ve Fuar Merkezi'nde devam ediyor.

İKİNCİ GÜN OTURUMLARINA KONYA’DAN DA KATILIM OLDU

Program kapsamında bugün, "Küresel Meseleler için Yerel Yaklaşımlar" paneli düzenlendi. Panele konuşmacı olarak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Birleşmiş Kentler Ve Yerel Yönetimler Genel Sekreteri Emilia Saiz, Güney Afrika Cumhuriyeti Johannesburg Belediye Başkanı Kabelo Gwamanda, Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassıs, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi Genel Sekreteri Fabrizio Rossi ile Güney Afrika Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Bheke Stofile katıldı.

baskan-altay-3-antalya-diplomasi-forumunda-konustu.jpeg

Başkan Altay panelde, savaşlarda ve doğal afetlerde dayanışma ile şehirlerin dirençli hale getirilmesi konularına değindi.

baskan-altay-3-antalya-diplomasi-forumunda-konustu.jpg

Uğur İbrahim Altay, toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile görüşme fırsatı da buldu.

baskan-altay-3-antalya-diplomasi-forumunda-konustu-001.jpeg

Başkan Altay, programa dair değerlendirmesinde UCLG Başkanı olarak forumun katılımcılarıyla faydalı görüşmeler yaptıklarını dile getirdi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.