Başkan Altay Cihanbeyli'yi ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bugüne kadar Cihanbeyli’mize 170 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Bundan sonra da hem Cihanbeyli ilçemiz hem de şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Altay Cihanbeyli'yi ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Cihanbeyli’de süt üreticileriyle bir araya gelerek esnafları ziyaret etti.

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Ağabeyli Süt Toplama Merkezi’ni ziyaret ederek süt üreticileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Altay, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek ilçe kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Akoğlu’nu ve yeni yönetim kurulunu tebrik etti.

cihanbeyli-1.jpg

KENT MEYDANI CİHANBEYLİ’YE YENİ BİR NEFES OLACAK

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi de ziyaret ederek belediyede gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan Başkan Altay, Cihanbeyli’ye yeni bir nefes oluşturacak Kent Meydanı projesiyle ilgili sunumları dinlediklerini ve ilçenin çok güzel bir meydana, yeni ticaret alanlarına kavuşacağını belirtti.

cihanbeyli-3.jpg

“CİHANBEYLİ’YE 170 MİLYON LİRALIK YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK”

Cihanbeyli’ye bir alışveriş merkezi kazandırılması ve yeni otogar yapılmasıyla ilgili konuları da değerlendirdiklerini de kaydeden Başkan Altay, “Mehmet Kale başkanımızın tüm Türkiye’deki incelemeleri neticesinde ortaya koyduğu Hayvan Borsasıyla ilgili projesini istişare ettik. Hep birlikte koordinasyon içinde Cihanbeyli’nin bütün ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar Cihanbeyli’mize 170 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Bundan sonra da hem Cihanbeyli ilçemiz hem de şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretimiz çok faydalı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

cihanbeyli-5.jpg

"CİHANBEYLİ'DE TARİH YAZIYORUZ"

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de Cihanbeyli Belediyesi’nin tarih yazdığını belirterek, “Gece gündüz, hafta sonu demeden istişare halinde olduğumuz bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Kendileri her zaman yanımızdalar. İlçem adına Uğur Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

c1.jpg

Başkan Altay, Cihanbeyli esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.