Başkan Altay, çocuklara hediye edecekleri bisikletleri paylaştı

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Güle Oynaya Camiye Gel” projesi kapsamında 40 gün mahalle camisine devam eden 2012 ve 2013 doğumlu çocuklara bisiklet hediye edecek. Başkan Altay, bisikletlerin fotoğrafını paylaştı, “Sürenin bitimini bekliyoruz” dedi.

Başkan Altay, çocuklara hediye edecekleri bisikletleri paylaştı

Konya’da sabah namazına giden çocuklara bisikletleri ne zaman verilecek?

Konya’da Güle Oynaya Camiye Gel 2022 projesi kapsamında kayıt yaptıran 28 bin çocuk bisikletlerinin ne zaman verileceğini merak ediyor.

GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dağıtımı yapılacak bisikletleri paylaştı. Altay, “Sevgili genç arkadaşlarım. “Güle Oynaya Camiye Gel” projemizde mutlu sona yaklaştık. Sürenin bitimini bekliyoruz, bisikletlerimiz hazır.” ifadelerini kullandı.

baskan-altay-cocuklara-hediye-edecekleri-bisikletleri-paylasti.jpeg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz hafta “Güle Oynaya Camiye Gel Projesi” kapsamında Bosna Hersek Mahallesi Yunus Emre Camii’nde sabah namazında çocuklarla buluşmuştu. Başkan Altay, “Sabahın bu erken saatinde camilerimizi dolduran tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Ebeveynlerine, ailelerine teşekkür ediyorum. Böylece çocuklarımıza ümmet bilinci ve cami alışkanlığının oluşmasına önemli bir katkı sağlıyoruz.” demişti.

Güle Oynaya Camiye Gel Projesi’nin bu yıl da büyük bir coşkuyla devam ettiğini belirten Başkan Altay, 9 ve 10 yaşlarındaki çocuklardan 28 bin kayıt aldıklarını ifade etmişti.

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum