Başkan Altay KOMEK ve Bilgehane öğretmenleriyle görüştü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, uzaktan eğitimle derslere devam eden KOMEK ve Bilgehanelerin derslerine canlı bağlanarak öğretmenlerle ve öğrencilerle görüştü.

Başkan Altay KOMEK ve Bilgehane öğretmenleriyle görüştü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde KOMEK ve Bilgehanelerde çevrimiçi devam eden derslere sürpriz bağlantı yaparak öğretmenler ve öğrencilerle görüştü.

canli-baglanti-3.jpg

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimlerle kursiyerlere hizmet veren KOMEK’te farklı branşlardaki kurslara uzaktan bağlantı yapan Başkan Altay, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti. KOMEK ve Bilgehane öğretmenlerinin koronavirüs salgını döneminde de ara vermeden hizmetlerini sürdürdüğünü kaydeden Başkan Altay, “Öğretmenlerimiz her zaman canla başla çalışıyor. Salgın nedeniyle hiç aksatmadan online da olsa derslere devam ediyorsunuz. Sizin şahsınızda tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

canli-baglanti-1.jpg

KOMEK uzaktan eğitim kursları; 11 alan, 71 branş, 234 grup, 100 yakın öğretmen ve 4 bin 500’ün üzerinde kursiyerle eğitimlerini aralıksız şekilde sürdürüyor. 39 öğretmen ve 1.500’den fazla öğrencinin katıldığı Bilgehanelerde ise 5-6-7-8. sınıf öğrencilerine yönelik; Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve Siyer dersleri ile 4. sınıf hafızlık hazırlık dersleri online olarak devam ediyor.

canli-baglanti-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.