Başkan Altay’dan Eskişehir’e belediyecilik vizyonu ziyareti
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret ederek yerel yönetim vizyonu, belediyecilik tecrübeleri ve hizmet odaklı yönetim yaklaşımı üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Eskişehir’de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette, belediyecilik vizyonu ve Konya’da yürütülen yerel yönetim çalışmaları üzerine kapsamlı bir istişare gerçekleştirildi.
İl başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Altay’ın ziyareti kapsamında AK Parti belediyeciliğinin temel prensipleri, hizmet odaklı yönetim modeli ve yerel yönetimlerde verimlilik artırıcı uygulamalar üzerine değerlendirmeler yapıldığı ifade edildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Altay’ın belediyecilik alanındaki birikiminin kendileri için önemli bir rehber niteliği taşıdığını belirterek şunları söyledi:
“Sayın başkanımızın ortaya koyduğu perspektif ve sahip olduğu deneyim gerçekten çok kıymetli. İnşallah bu bakış açısı önümüzdeki dönem Eskişehir’imize de nasip olacak.”

Albayrak, Başkan Altay’ın ziyaretinin teşkilata motivasyon sağladığını dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.