Başkan Angı’dan Konyalı seçmene uyarı: Yakınlığımız yok!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Biz MHP ile yol yürüyoruz. Bizim adaylarımızın dışındaki hiç bir adaya yakınlığımız yok.” dedi.

Başkan Angı’dan Konyalı seçmene uyarı: Yakınlığımız yok!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, düzenlediği basın toplantısında seçim sürecini değerlendirdi.

Dün itibarıyla listelerin netleştiğini ve çalışmaların hızlandığını belirten Angı, “Aday bulmakta zorluk çekenler bizde aday gösterilmeyenleri aday çıkartıyorlar. Biz MHP ile yol yürüyoruz. Bizim adaylarımızın dışındaki hiç bir adaya yakınlığımız yok. Başkanlarımızın hizmetleri ortada. Güzel işler yapıldı.” dedi.

Konya Modeli Belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye’nin gördüğünü belirten Angı, “Ulaşım yatırımları Konya için büyük önem taşıyor. Yıllar boyu şehrin hayali olan yatırımlar AK Parti döneminde hayata geçirildi. Bu hafta yine 4 bakanımızı Konya’da ağırlayacağız.” diye konuştu.

baskan-angidan-konyali-secmene-uyari-yakinligimiz-yok.jpg

Bir siyasi parti il başkanı ile ilgili ortaya çıkan ses kaydının sosyal medyada yayınlandığı ifade eden Başkan Hasan Angı, “Bazı siyasi partilerin bu toplumun hassasiyetleri üzerinden siyaset yaptığını görüyoruz. Ama dönüp baktığınızda fırsat eline geçtiğinde her türlü istismarı yapabileceğine şahit oluyoruz.” ifadesini kullandı.

baskan-angidan-konyali-secmene-uyari-yakinligimiz-yok-001.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.