Başkan Demir: Halkımızın gelir seviyesini yükseltiyoruz

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, istihdama yönelik yaptıkları yatırımla ilçeye tekstil atölyesi kazandırdıklarını, böylece halkın gelir seviyesini yükselttiklerini söyledi.

Başkan Demir: Halkımızın gelir seviyesini yükseltiyoruz

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, yaptığı açıklamada, “Seçim vaatlerimiz arasında bulunan, istihdama yönelik projelerimiz kapsamında KOP’la ortak yapmış olduğumuz proje ile ilçemize İŞ KUR İl Müdürlüğümüzle birlikte Meslek Edindirmeli İstihdam Projesi kapsamında tekstil atölyesi kazandırdık. Başlangıçta 50 kişiye istihdam sağlayarak yaklaşık 100 - 150 kişiye kadar ilçemizde istihdam sağlayacak tekstil atölyemiz ilçemizin göç veren değil göç alan bir ilçe olması yönünde atılan ilk adımla ilçe halkımızın gelir seviyesini yükselteceğiz.” dedi.

baskan-demir-halkimizin-gelir-seviyesini-yukseltiyoruz.jpeg

Başkan Demir açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Belediyeciliğinin farkındalığı ve Gönül Belediyesinde Gönüllere Hizmet Etmek için yaklaşık 3 Milyon TL yatırım maliyeti olan projeye destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum başta olmak üzere Konya Milletvekillerimize ve Milletvekillerimizden Sayın Gülay Samancı hanımefendiye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Hasan Angı’ya ilçem ve şahsım adına sonsuz şükranlarımı arz ederim. Planlamış olduğumuz proje ve yatırımlarımızın takipçisi olmaya devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun.”

baskan-demir-halkimizin-gelir-seviyesini-yukseltiyoruz-002.jpeg

baskan-demir-halkimizin-gelir-seviyesini-yukseltiyoruz-001.jpeg

baskan-demir-halkimizin-gelir-seviyesini-yukseltiyoruz-003.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.