Başkan Demir: Kazanan Güneysınır olacak

Cumhur İttifakı AK Parti Konya Güneysınır Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Ahmet Demir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Demir, ilçenin gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Kazanan Güneysınır’ımız olacak” dedi.

Başkan Demir: Kazanan Güneysınır olacak

Güneysınır Belediye Başkanı ve AK Parti’nin yeni dönem adayı Ahmet Demir, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Başkan Demir, gün içinde ilk olarak Karasınır Mahallesindeki pazar yerinde vatandaşlar ve esnaflarla görüştü.

AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman’ın da eşlik ettiği Başkan Demir, geride bırakılan 5 yıllık dönemde kazandırılan hizmetlerle Güneysınır’ın bir çok büyük sorununun çözüldüğünü, istihdama katkı sağlandığını, ilçe ekonomisinin güçlendirildiğini söyledi.

baskan-demir-kazanan-guneysinir-olacak.jpg

Yeni dönem için de projelerinin hazır olduğunu belirten Başkan Ahmet Demir, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

baskan-demir-kazanan-guneysinir-olacak-001.jpg

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, teravih namazını ise Kayaağzı Mahallesined kıldı. Namaz sonrası mahalle sakinleriyle görüşen Demir, “Kıymetli hemşehrilerime içten muhabbetleri, destek ve duaları için teşekkür ediyorum. Rabbim ibadetlerimizi kabul, beraberliğimizi daim eylesin.” ifadesini kullandı.

baskan-demir-kazanan-guneysinir-olacak-004.jpg

baskan-demir-kazanan-guneysinir-olacak-002.jpg

baskan-demir-kazanan-guneysinir-olacak-003.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.