Başkan Demir’den Konya’nın rekortmen ilçesine özel teşekkür

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçlarına göre Konya'da Recep Tayyip Erdoğan'a rekor desteği yüzde 90 oranında yine Güneysınır ilçesi verdi. Belediye Başkanı Ahmet Demir, Türkiye Yüzyılı vurgusuyla ilçe halkına teşekkür etti.

Başkan Demir’den Konya’nın rekortmen ilçesine özel teşekkür

14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da Konya’nın rekortmen ilçesi Güneysınır oldu.

Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda da Konya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdi.

Kentte rekor desteğin çıktığı ilçe ise yine Güneysınır oldu. Güneysınır'da Erdoğan'a sandıktan yaklaşık yüzde 90’a yakın oranda oy çıktı.

2023/05/29/baskan-demirden-konyanin-rekortmen-ilcesine-ozel-tesekkur.jpg

GÜNEYSU’YU DA GERİDE BIRAKTI

Konya Güneysınır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi Rize Güneysu’yu da geride bıraktı. Güneysu’dan Erdoğan’a yüzde 87,66 oy çıktı.

2023/05/29/baskan-demirden-konyanin-rekortmen-ilcesine-ozel-tesekkur-001.jpg

BAŞKAN DEMİR’DEN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, bu seçimde de ilçe halkının üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini söyledi.

baskan-demirden-konyanin-rekortmen-ilcesine-ozel-tesekkur-003.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna desteğinden dolayı vatandaşlara özellikle teşekkür eden Başkan Demir, “Güneysınır, 21 yıldan bu yana olduğu gibi yine Cumhurbaşkanına güçlü bir destek verdi. Onun sevdasının kendi sevdası olduğunu, onun ideallerinin kendi idealleri olduğunu ve onun bu ülke için hayallerinin kendi hayalleri olduğunu bir kez daha gösterdi. Cumhurbaşkanımıza yüzde 90’a yakın bir oy ile destek vermiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Güneysınır, bundan önce olduğu gibi gelecekte de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun liderliğindeki Türkiye Yüzyılı Vizyonuna tüm gücüyle destek vermeye devam edecek, bu asrın Türkiye Asrı olması adına tüm gücüyle çalışacaktır.” dedi.

2023/05/29/baskan-demirden-konyanin-rekortmen-ilcesine-ozel-tesekkur-002.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.