Başkan Dursun, yol yapım çalışmalarını inceledi

Ak Parti İle Başkanı Zübeyir Dursun, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Aşıklar - Cinler Mahalleleri arası yol çalışmasını yerinde inceledi.

Başkan Dursun, yol yapım çalışmalarını inceledi

Başkan Dursun'a, Başkan Yardımcıları Burak Sevinç, Çelebi Büke, Mustafa Ulutaş, Ahmet Ata ile Konya Büyükşehir Belediyesi 6. Bölge Şefi Uğur Güngör ve Cinler Mahallesi Muhtarı Murat Biter eşlik etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ataklarımız devam ediyor. Ereğli'mizin dört bir yanına hizmet etmek için gece gündüz çaba gösteriyoruz. Bir taraftan kitli taşlar bir taraftan yollarımız olmak üzere hizmetlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda kanalizasyon çalışmamız vardı Cinler mahallemizi yaklaşık 29 kilometrelik ciddi bir yatırım. Bu yatırımımızda devam ediyor. Tabi bu yatırım yapılırken yollarımızda da bozulmalar meydana geliyor. Şuan da bulunduğumuz Cinler Mahallemizde bozulan yollarda bir tadilat yerine Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile görüşmelerimiz neticesinde yolun sıfırdan yapılması noktasında bir karar aldık. Bu anlamda da şuanda yol çalışmamız başladı. Şu anda bulunduğumuz çalışma alanı 4 kilometre ve bunu akabinde de kanalizasyon çalışması devam ediyor, Alhan yolu çalışmamız var. Burası bittikten sonra orada da ara yolların bağlantıları bittikten sonra takiben 10-15 güne kadar inşallah Alhan köyünde bozulan yolda tamamlanıp kısa sürede inşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben bu konuda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, Konya Milletvekilimiz Hail Etyemez'e ve Ereğli Bölge şefimiz Uğur beye çok teşekkür ediyorum. Ereğli'de inşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hizmetlerimiz devam edecek.” 

baskan-dursun-yol-yapim-calismalarini-inceledi.jpeg

baskan-dursun-yol-yapim-calismalarini-inceledi-001.jpeg

baskan-dursun-yol-yapim-calismalarini-inceledi-002.jpeg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.