Başkan Kavuş: Yaptıklarımızla Meramlının duasını aldık

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 5 yıla çok büyük hizmetleri sığdırma imkanı bulduklarını belirterek, “Yaptıklarımızla tüm Meramın duasını aldık.” Dedi. Haber Dairesi ziyaretinde konuşan Kavuş, yeni dönem hedeflerini de anlattı.

Başkan Kavuş: Yaptıklarımızla Meramlının duasını aldık

İkinci kez aday gösterilerek Meram tarihine geçen Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Kavuş, bugün AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık ve Meram İlçe Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Murat Dursun ile birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ve Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık tarafından ağırlanan Kavuş, 5 yıla çok büyük hizmetleri sığdırma imkanı bulduklarını belirtti.

Bunda, sadece belediye başkanlığı görevinde değil, tüm hayatı boyunca Meram’da hayatın merkezinde yer almasının, Meramlıyı hayatının merkezinden yakalamaya çalışmasının büyük etkisi olduğuna işaret eden Başkan Kavuş, “Özellikle başkanlık görevimle beraber Meram ve Meramlı hemşehrilerim, benim hayatımın tamamı oldu ve tam da merkezinde yer aldı. Şükürler olsun ki biz, 5 yıla çok şey sığdırdık. Yeni yatırımlar, atılımlar, yeni ufuklar, yeni stratejiler, açılışlar, temeller ve yeni başlangıçlar gerçekleştirdik. İnsan öncelikli ve hizmet odaklı çalışmalarımızla ilçemize pek çok yenilik kazandırdık. İmardan ulaşıma, kentsel dönüşümden sosyal hayata kadar her alanda büyük ve önemli adımlar attık. Bu zamanı en güzel şekilde değerlendirerek ilçemize pek çok yeni güzellik kattık. Önümezdeki dönemde bu hizmetleri katlayarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Meram ve Meramlıların gönlünde yer eden bir belediye başkanı olarak Bizim Meram için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

mustafa-kavus-haber-dairesini-ziyaret-etti.jpg

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da gittikleri her yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarını ifade etti. Dolular, Meram’ın Mustafa Kavuş ile yeni dönemde de büyük kazanımlar elde etmeyi sürdüreceğini kaydetti.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ise, Kavuş, Dolular, Danışık ve Dursun’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, çalışmalarında başarı diledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.