Başkan Kılca gençlerle buluştu

AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Karatay Gençlik Buluşması programına Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da katıldı. Başkan Kılca, “Gençlere en çok yatırım yapan belediyelerdeniz” dedi.

Başkan Kılca gençlerle buluştu

AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, “Karatay Gençlik Buluşması” düzenledi.

Programa; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, ilçe gençlik kolları yönetimi ve Karataylı gençler katıldı.

“HASAN KILCA BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Buluşmada konuşan ve gençlere hitap eden AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, buluşmaya katılan herkese teşekkür etti.

Kendilerine her zaman destek olan ve “Gençlik Buluşması”nda kendileriyle bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar şunları dile getirdi; “Hasan Kılca Başkanımız, 5 yılda gençler için çok güzel projeler hayata geçirdi ve bu yatırımları en çok hisseden de gençler olarak bizleriz. Bu yatırımlar için Hasan Kılca Başkanımıza teşekkür ediyoruz. ‘Gençlik Buluşmaları” programımıza katılarak bizlerle buluşan Başkanımıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum.”

baskan-kilca-genclerle-bulustu-001.jpeg

“KARATAY GENÇLİĞİN ŞEHRİ”

Karatay Belediyesi olarak 5 yıllık süre içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalarını anlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, hem yeni dönem planlamalarından bahsetti hem de gençlerin geleceğe yönelik düşüncelerini dinledi.

“Gençlerimizle aynı hedefe odaklanarak birlikte yol yürümekten çok mutluyuz” diyen Başkan Hasan Kılca; “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Dolayısıyla da geleceğimizin teminatı olan sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Anaokulundan başlayarak üniversiteye, hatta üniversiteden sonra da destek olmaya gayret ediyoruz. 5 yıllık görev süresince şehrimizin ve ülkemizin daha güzel yarınlarını inşa edecek gençlerimiz için her alanda çalışma yaptık. Eğitim desteklerinden sosyal tesislere, kütüphanelerden gençlik ve spor merkezlerine, teknoloji çalışmalarından gençlik projelerine kadar onlarca yatırımı şehrimize kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. En büyük yatırımlarımızı her zaman gençlerimize yapıyoruz. Karatay gençliğin şehri. Bir Başka Karatay’ımızda güçlü yürüyüşümüzün her adımında gençlerimizle biriz, beraberiz. Bundan sonra da tüm teşkilatlarımızla ve ekip arkadaşlarımızla birlikte gençlerimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

baskan-kilca-genclerle-bulustu.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.