Başkan Kılca: Kadınlar sağlıklı ve gelişmiş toplumun temel taşıdır

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılca: Kadınlar sağlıklı ve gelişmiş toplumun temel taşıdır

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm kadınların gününü kutladı. 

Kadınların hayatın en başından, sonuna kadar sevginin, fedakârlığın ve azmin anlamı olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde: 

“Kadınlar; başımızın tacı annemiz, hayat arkadaşımız, kızımız, kardeşimiz, hayatımıza renk katan ve anlamlı kılan varlıklardır. Varlığımızın, sevginin, şefkatin, fedakârlık ve sabrın simgesi kadınlarımız; yüzlerce yıllık medeniyet geçmişimizin aydınlık birer yüzleridir. Toplumun temelini oluşturan kadınlar, tarihimizde, yeri geldiğinde eline silahı alıp düşmanın üzerine yürümüş, gerektiğinde sırtında bebeği, kucağında mermiyle cepheye koşmuştur. Kadın emeği, vicdanı ve cesaretiyle dünyayı daha yaşanır bir yer yapmaktadır. Dolayısıyla bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da bu tavrımızı sürdürmeliyiz. Çünkü kadınlarımızın desteklenmesi; ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. 

Karatay Belediyesi olarak bizler de hanım kardeşlerimizin daha etkin ve güçlü olması için bugüne kadar pek çok çalışma yaptık. Bu projelerimizle kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatlarına katkı sunmaya gayret ettik. Bundan sonra da bu projelerimizi daha da çeşitlendirip arttırmak için çalışacağız. 

Bu vesileyle; tüm şehit ile gazilerimizin anneleri ve kıymetli eşleri başta olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, sıkıntılarımızı paylaşan tüm fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; hayatımıza kattıkları tüm güzellikler için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.