Başkan Oflaz, Çumra’da öğrenim gören üniversite öğrencileriyle buluştu

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, ilçede öğrenim gören üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Oflaz, “Amacımız sizlerin öğretim hayatlarınızda her türlü kolaylığı sağlayarak, zamanı geldiğinde Çumra’mızdan güzel anılarla ayrılmanızı sağlamak.” dedi.

Başkan Oflaz, Çumra’da öğrenim gören üniversite öğrencileriyle buluştu

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Altınparpark konferans salonunda gerçekleştirilen programda, ilçede öğrenim gören üniversite  öğrencileriyle buluştu.  

Başkan Oflaz burada yaptığı konuşmada, “Aydınlık yarınlarımız olan, ilçemizde öğrenim gören üniversiteli gençlerimize bir aile olmanın bilinci ile hoş geldiniz diyoruz. Enerjileriniz ve hocalarınızdan alacağınız bilgiler ışığında inşallah Türkiye’nin ve Çumra'nın geleceğinde de çok önemli yerlerde olacaksınız. Bizlere ailelerinizin emanetisiniz. Amacımız sizlerin öğretim hayatlarınızda her türlü kolaylığı sağlayarak, zamanı geldiğinde Çumra’mızdan güzel anılarla ayrılmanızı sağlamak. Yeni eğitim öğretim yılı hepinize hayırlı olsun” dedi.

Tanışma programının ardından öğrenciler Çumra’nın turizm değeri olan  Çatalhöyük kazı alanı ve doğal güzelliği ile bilinen Obruk Gölü’nü gezdi. Öğrenciler kendilerine yönelik bu tür bir sosyal faaliyeti gerçekleştiren Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’a teşekkür etti.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.