Başkan Oflaz’dan amatör kulübe takım otobüsü hediyesi

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz,  Konya'nın en eski amatör kulüplerinden olan ve geçtiğimiz aylarda yeniden sportif faaliyetlerine başlama kararı alan Çumra Güneş 1985 Spor Kulübü'ne otobüs hediye etti. 

Başkan Oflaz’dan amatör kulübe takım otobüsü hediyesi

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Çumra Güneş 1985 Spor Kulübü binasının açılış törenine katılarak, kulübe takım otobüsü hediye etti. Oflaz törende yaptığı konuşmada, Çumra’nın sportif başarılarla anılan bir ilçe olması için kulüplerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Sporun birleştirici gücüyle gençleri ve ilçe halkını bütünleştirmeye hedeflediklerini ifade eden Oflaz “Çumra Belediyesi olarak ilçemizin adını taşıyan tüm spor kulüplerimizin destekçisiyiz ve her zaman onların yanındayız. Çumra Güneş 1985 Spor Kulübü de ilçemizin güzide kulüplerinden biridir. Kulübümüzün bu yıl koyduğu hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. İnşallah hediye ettiğimiz bu otobüs takımımızı hep zaferlere ulaştırır. Destek bizden, başarı sizden… “ diye konuştu.

Halit Oflaz, otobüsün kulübe hayırlı olmasını diledi. 

Kulüp Başkanı Abdurrahman Öz ise konuşmasında bugüne kadar verdiği desteklerden ve takım otobüsü hediyesinden dolayı Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’a teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.