Başkan Önal’dan gençlere gelecek önerisi: Kendinizi geliştirin ve sosyal olun

Konya Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılarak üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Başkan Önal’dan gençlere gelecek önerisi: Kendinizi geliştirin ve sosyal olun

Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Önal, öğrencilere bol bol kitap okumaları ve kendilerini her alanda geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu. Başkan Önal, "Sevgili gençler, Kendinizi her konuda çok geliştirmek ve sosyal olmak zorundasınız, okumalı ve araştırmalısınız. Bu size yaşam boyunca değer katacaktır" dedi.

Başkan Önal ayrıca, insanın kendisine, ailesine ve topluma karşı sorumlulukları olduğunu da vurgulayarak, "İnsanın hayatında dokunacak birleri mutlaka olacaktır. Eğer bir şeyi başarmak istiyorsanız en iyisi olun. Azimli olun ve kararlı olun" diye konuştu.

Eğitime her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Önal, "Yüksek okul öğrencileri bizim gönül elçilerimiz. Sizler ailenizin bizlere emanetisiniz. Her türlü sorunuzda yanınızdayız. Okulumuza her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte desteğimiz veriyoruz" dedi.

baskan-onaldan-genclere-gelecek-onerisi-kendinizi-gelistirin-ve-sosyal-olun.jpeg

Programda konuşmaların ardından öğrenciler, Başkan Önal'a çeşitli sorular yöneltti. Başkan Önal, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve taleplerini dinledi.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

baskan-onaldan-genclere-gelecek-onerisi-kendinizi-gelistirin-ve-sosyal-olun-001.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.