Başkan Pekyatırmacı: Hep birlikte Selçuklumuz için çalışacağız

Yeniden Selçuklu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Pekyatırmacı’ya kutlama ziyaretleri sürüyor. 3 merkez ilçenin kaymakamlarını ağırlayan Pekyatırmacı, “Hep birlikte Selçuklumuz ve şehrimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Pekyatırmacı: Hep birlikte Selçuklumuz için çalışacağız

5 yıllık yeni hizmet dönemi için ilçe halkı tarafından yeniden Selçuklu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Pekyatırmacı görevinin başında.

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Başkan Başkan Pekyatırmacı’yı ziyaret etti, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlçe kaymakamları ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın örnek bir ilçe olan Selçuklu’yu aynı standartlarda geleceğe taşımaya devam edeceklerine inandıklarını ve bu konuda her platformda iş birliği halinde olacaklarını ifade ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

baskan-pekyatirmaci-hep-birlikte-selcuklumuz-icin-calisacagiz-002.jpg

Başkan Pekyatırmacı ise şunları söyledi:

“Konya’mızda güzel bir seçim dönemi yaşadık ve bu süreci başarı ile tamamladık. Milletimize yeniden hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni bir hizmet döneminin başlangıcındayız. Selçuklu’da geride bıraktığımız 5 yıl boyunca sizlerin özverili gayretleriyle güzel hizmetlere imza atmıştık. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize ve ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Bizim hizmet ve yatırımlarımızın temelinde kurumlar arası iş birliği ve Konya Modeli Belediyecilik anlayışı yatıyor. Bu anlamda hem kaymakamlıklarımızla ve sayın kaymakamımızla hem de eğitim camiamızla birlikte her konuda iş birliği halindeyiz ve olmaya devam edeceğiz. Ben kendilerine nazik ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyorum. Hep birlikte Selçuklumuz ve şehrimiz için en iyisini yapmaya hep birlikte devam edeceğiz.”

baskan-pekyatirmaci-hep-birlikte-selcuklumuz-icin-calisacagiz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.