Başkan Pekyatırmacı: Ziyaretler ile mahallelerin ihtiyaçlarını tespit ediyoruz

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Sakarya Mahallesi’ndeki esnaflarla görüşen Pekyatırmacı, “Ziyaretler ile mahallelerin ihtiyaçlarını tespit ediyoruz.” dedi.

Başkan Pekyatırmacı: Ziyaretler ile mahallelerin ihtiyaçlarını tespit ediyoruz

Selçuklu’da her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mahalle ve esnaf ziyaretlerini Sakarya Mahallesi’yle sürdürdü. 

Vezirhan Sokakta iş yerlerini ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı, mahalle sakinleri ve esnaflarla görüşerek istişarelerde bulundu onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELMEK İŞLERİMİZDE BEREKETE VESİLE OLUYOR”

Selçuklu Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan ve devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu’da hizmet kalitesinin arttırılması için ziyaret ve istişarelere büyük önem verdiklerini belirterek mahalle ziyaretlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

baskan-pekyatirmaci-ziyaretler-ile-mahallelerin-ihtiyaclarini-tespit-ediyoruz.jpeg

İlçe sakinleri ile istişarenin Selçuklu’nun geleceğini şekillendirmede büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Başkan Pekyatırmacı, “Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz. İnsanımızın yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe hedefiyle çıktığımız bu yolda belediyecilik hizmetlerini yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Hizmet planlamamız doğrultusunda sosyal, kültürel, fiziki yatırımlarımıza ve yeni proje planlamalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızı yürütürken en büyük desteği aldığımız hemşehrilerimizi sıklıkla ziyaret ediyoruz ve onların görüşlerini önemsiyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bereket olarak bozmasın Selçuklumuza hizmet etmeye vesile kılsın” dedi.

baskan-pekyatirmaci-ziyaretler-ile-mahallelerin-ihtiyaclarini-tespit-ediyoruz-001.jpeg

baskan-pekyatirmaci-ziyaretler-ile-mahallelerin-ihtiyaclarini-tespit-ediyoruz-002.jpeg

baskan-pekyatirmaci-ziyaretler-ile-mahallelerin-ihtiyaclarini-tespit-ediyoruz-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.