Altın 5764.011
BIST 10918.51
Dolar 42.5032
Euro 49.5591
Sterlin 56.7214

Büyük indirimi duyan Konyalı hanımlar, bu festivale akın ediyor

Türkiye'nin en büyük moda alışveriş festivallerinden biri olan Başkent Moda Festivali, Konya Dedeman Otel'de başladı. 16-20 Temmuz tarihleri arasında açık olacak festivalde, %70’e varan indirimlerle hanımlara özel binlerce ürün sunuluyor.

Türkiye genelinde büyük ilgi gören Başkent Moda Festivali, Konya’da modaseverlerle buluştu. Dedeman Otel'de gerçekleşen etkinlik, 16 Temmuz’da kapılarını açtı ve 20 Temmuz Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Festival sabah saat 11.00’den gece 23.00’e kadar açık olacak. Katılımcılar, kadın giyimden ayakkabıya, çantadan takıya, çeyiz ürünlerinden çocuk giyimine kadar birçok farklı kategoride ürünlere ulaşabilecek. Üstelik yaz sezonuna özel %70’e varan dev indirimler hanımları bekliyor.

Festival alanında yeni sezon ürünleri de dikkat çekiyor. Katılımcılar, en sevilen markaların en trend parçalarını çok özel fiyatlarla alma fırsatı yakalıyor.

buyuk-indirimi-duyan-konyali-hanimlar-bu-festivale-akin-ediyor.jpg

Konya Dedeman Otel’de kurulan festival alanı, alışveriş severlere hem uygun fiyatlı hem de keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor. Festivalde, özellikle düğün ve nişan hazırlığında olan hanımlar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

buyuk-indirimi-duyan-konyali-hanimlar-bu-festivale-akin-ediyor-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.