BEM-BİR-SEN'e 226 yeni üye

Belediye ve Özel İdare Birliği Çalışanları Birliği Sendikası Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Genel Başkan Levent Uslu’yu ziyaret ederek, Konya'da yürütülen sendikal çalışmalar ve pandemi sürecinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

BEM-BİR-SEN'e 226 yeni üye

2020 yılında BEM-BİR-SEN olarak Konya Büyükşehir Belediyesi ile Merkez İlçeler olan Selçuklu, Meram, Karatay Belediyelerinde yeni göreve başlayan 226 Yerel Yönetim ve Kamu çalışanının sendika üyelik formları, Genel Başkan Levent Uslu'ya teslim edildi.

Konya Şubesinin üye sayısı ve şube çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Yerel yönetim çalışanlarının Bem-Bir-Sen’e göstermiş olduğu teveccühün, büyük Bem-Bir-Sen ailesinin azmi, çalışkanlığı ve samimiyeti ile başarıya dönüştüğünü dile getiren Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, üst üste yetkili sendika olmanın sendikal mücadelede büyük bir başarı olduğunu belirtti. Uslu, “Bem-Bir-Sen gerek kendi hizmet kolunda, gerekse sendikal hayatta, hem uluslararası hem de ulusal sendikacılık faaliyetleri noktasında öncü, güçlü ve model bir sendikadır. Belediyelerde çalışanların hak ve talepleri konusunda üstlendiği sosyal sorumluluğunun bilincinde, günümüzün gereklerini kuşanarak, üyelerinin birlik ve beraberliği için sendikal çalışmalar yürütmektedir.” diye konuştu.

whatsapp-image-2020-11-27-at-11-30-24-1.jpeg

Belediye ve Özel İdare Birliği Çalışanları Sendikası Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan da, "Her geçen gün büyüyen ailemize, yeni üyelerin katılması bizleri mutlu etmiştir. Sendikamıza yeni üye olan memurlar ile daha güçlü sendikal faaliyetler ve kazanımlar gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

Konya Şube Başkanı Büyükaslan, Genel Başkan Uslu'ya Konya'da Bem-Bir-Sen ailesine katılan 226 yeni üyenin üyelik formlarını teslim etti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, hem ziyaretten hem de katılan yeni üyelerden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; "Bem-Bir-Sen'e katılan yeni üyelerimize bu büyük aileye hoş geldiniz diyorum. Hizmet odaklı sendikacılık anlayışıyla, kurulduğu günden bugüne, hizmet sendikacılığı yapan Bem-Bir-Sen’e katılan yeni üyelerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-11-27-at-11-30-24.jpeg

whatsapp-image-2020-11-27-at-11-30-23-1.jpeg

whatsapp-image-2020-11-27-at-11-30-23.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.