Beyşehir Göl Festivali 2024 bugün başlıyor! Başkan eleştirilere yanıt verdi

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Beyşehir Göl Festivali 2024, bugün başlıyor. Ünlü sanatçıların da sahne alacağı göl manzaralı festivale dair eleştirilere Belediye Başkanı Adil Bayındır cevap verdi, “Amacımız bir sevinç gösterisi ya da görgüsüzlük değil” dedi.

Beyşehir Göl Festivali 2024 bugün başlıyor! Başkan eleştirilere yanıt verdi

2024 Beyşehir Göl Festivalinde kimler var, bu yıl hangi sanatçı hangi gün sahne alacak? sorularının cevapları sıkça aranırken, İlçe Belediye Başkanı Adil Bayındır, festivale yönelik eleştirilere cevap verdi.

Medyaalem’de Eyüp Yağcıoğlu’nun sorularını cevaplayan Adil Bayındır, Uluslararası Göl Festivali ile ilgili tepki gösterip iptal edilmesini isteyenlere; “Festival yapmamızın amacı bir sevinç gösterisi ya da görgüsüzlük değildir. Biz Beyşehir’in problemlerini, Beyşehir’in, milletin buluşmasını, sıla-i rahim için gelenlerle, yerli halkımızın kaynaşmasını, akrabanın, hısımın buluşmasını sağlamak amacıyla bu festivalleri yapıyoruz.” dedi.

“BEYŞEHİR BELEDİYESİ TASARRUF TEDBİRLERİNE UYUYOR”

Festivalden yola çıkarak tasarruf tedbirlerine uymadıkları yönünde eleştirilere maruz kaldıklarını ifade eden Bayındır, “Biz tasarruf tedbirleri olarak belediyeden bir kuruş çıkarmıyoruz. Hesabımız ortada. Avrupa'dan gelenin de talebi bu. Gençliğin bir araya gelmesini sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerin gençlere göresi var. Yaşlılara göresi var. Beyşehir'le buluşmalarını sağlamaktır maksadımız. Beyşehir'deki insanların birbiriyle kaynaşmasını sağlamaktır muradımız. O yüzden 24-28 Temmuz tarihleri arasındaki şenliğimiz devam edecektir.” dedi.

beysehir-gol-festivali-2024-bugun-basliyor-baskan-elestirilere-yanit-verdi.png

2024 BEYŞEHİR GÖL FESTİVALİ’NDE KİM VAR?

24-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Beyşehir Göl Festivali’nde Ekin Uzunlar, Özgür Can Çoban, Kolpa, Zara, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi ünlü isimler sahne alacak.

beysehir-gol-festivali-2024-bugun-basliyor-baskan-elestirilere-yanit-verdi.jpg

İŞTE GÜN GÜN BEYŞEHİR GÖL FESTİVALİ PROGRAMI VE SAATLER

Festivalin ilk gününde (24 Temmuz 2024 Çarşamba) Ekin Uzunlar sahne alacak. Program Vuslat Parkı’nda saat 22:00’da başlayacak.

25 Temmuz 2024 Perşembe günü ise Özgür Can Çoban sevenleriyle buluşacak, konser Vuslat Parkı’nda saat 22:00’da düzenlenecek.

Gençlerin severek dinlediği Kolpa grubu 26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 22:00’da Vuslat Parkı’nda unutulmaz bir gece yaşatacak.

27 Temmuz Cumartesi günü Türk Halk Müziği ses sanatçısı Zara, sevilen şarkılarını seslendirecek. Vuslat Parkı’ndaki program saat 22:00’da başlayacak.

Festival, 28 Temmuz 2024 Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseriyle son bulacak. Konser Vuslat Parkı’nda saat 22:00’da düzenlenecek.

beysehir-gol-festivali-2024-bugun-basliyor-baskan-elestirilere-yanit-verdi.jpeg

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.