Beyşehir’de çalıştay düzenlenecek

İzmir’de faaliyet gösteren Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu'nun (KONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydoğan, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı ziyaret etti. Ziyarette, Beyşehir'de gerçekleştirilmesi planlanan "Beyşehir kucaklaşıyor çalıştayı" projesi ele alındı.

Beyşehir’de çalıştay düzenlenecek

KONFED Başkanı Aydoğan, yaptığı açıklamada, kadın komisyonlarının geleneksel Konya gezisinin bu yıl odak noktasının Beyşehir ve bağlı yerleşimi olan Gönen Köyü olduğunu vurgulayarak, “Beyşehir’in fikir önderleri esnaf, tüccar, sanayici, gazeteci, sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla biraraya geldik. Bu kapsamda, aynı zamanda vakfımızın kurucu üyesi olan Beyşehir Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’ı da makamında ziyaret ettik.” dedi.

Başkan Bayındır’la bir araya geldiklerinde, yeni dönemde, birlikte Beyşehir’in daha güzel bir yarınlara kavuşması adına, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni çalışma ve projeler üretmek arzusunda olduklarını ifade eden Aydoğan, “Belediye Başkanımıza çok önemli bir proje teklifi ile geldik. Sağ olsun kabul etti ve hemen talimat verip projeye startı verdik. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda KONFED ve Beyşehir Belediyesi’nin de içerisinde yer alacağı “Beyşehir Kucaklaşıyor Çalıştayı” düzenleyeceklerini belirten Aydoğan, “Türkiye ve dünyanın her yerindeki Beyşehir sevdalılarını toplayıp, onların enerjilerini Beyşehir’e aktarmak istiyoruz.” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amaçlarının ilçe dışında ikamet eden gurbetteki hemşehrileriyle, ilçe genelinde yaşayan Beyşehirliler’in bir araya gelerek kucaklaşmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.