Bıçakladığı taksiciyi gasp etti, Konya’daki karısını öldürmeye gelince yakalandı

Boşanma aşamasında olduğu eşini ölümle tehdit edip Hatay'dan ticari taksiyle Konya’nın Karapınar ilçesine gelen ve taksiciyi bıçaklayarak taksiyi gasp eden Sait Aksoy, polis ekiplerince yakalandı.

Bıçakladığı taksiciyi gasp etti, Konya’daki karısını öldürmeye gelince yakalandı

İddiaya göre; Hatay'dan Konya'nın Karapınar ilçesine boşanmak üzere olduğu eşine tehdit mesajları gönderip ticari taksiyle gelen Sait Aksoy (23) taksi şoförü E.Y ile ücret yüzünden tartışarak bıçakladı ve taksiyi gasp ederek olay yerinden uzaklaştı.

Taksi şoförü E.Y'ye olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Karapınar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

KADIN KORUMA ALTINA ALINDI

İhbar üzerine koordineli şekilde çalışma başlatan Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şahsın Karapınar da yaşayan eşinden boşanmak üzere olduğunu ve eşine zarar verebileceğini değerlendirerek F.A'ı tedbir amaçlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde koruma altına aldı.

bicakladigi-taksiciyi-gasp-etti-konyadaki-karisini-oldurmeye-gelince-yakalandi.jpeg

EŞİNİN EVİNİN YAKININDA YAKALANDI

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar neticesinde Sait Aksoy gasp ettiği ticari taksiyle birlikte kısa süre sonra boşanma aşamasındaki eşinin evinin yakınında yakalandı. Ekipler yaptığı incelemede şüphelinin taksiciden gasp ettiği iki adet cep telefonunu da sattığı bilgisine ulaşırken, cep telefonlarını satın alan şahsa hırsızlık malı satın almaktan işlem başlatıldı.   

bicakladigi-taksiciyi-gasp-etti-konyadaki-karisini-oldurmeye-gelince-yakalandi-001.jpeg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

“Kasten Yaralama, Hırsızlık ve Güveni Kötüye Kullanma” gibi birçok suç kaydının olduğu öğrenilen Sait Aksoy emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, taksi şoförü E.Y'nin Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

bicakladigi-taksiciyi-gasp-etti-konyadaki-karisini-oldurmeye-gelince-yakalandi-002.jpeg

bicakladigi-taksiciyi-gasp-etti-konyadaki-karisini-oldurmeye-gelince-yakalandi.png

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum