Bir aile yok oldu! Konya’da kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Konya’da gece otomobille kamyonetin çarpışması sonucu aynı aileden ikisi çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti. Cenazeler Ahırlı ilçesine bağlı Akkise Mahallesinde toprağa verildi. Bu arada kamyonet sürücüsü hakkında da ilk karar verildi.

Bir aile yok oldu! Konya’da kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Konya’nın Akören ilçesinde dün akşam 23.00 sıralarında Emre Çakar yönetimindeki 42 AY 176 plakalı otomobil, Nuri Çalmandalı idaresindeki 42 ANR 559 plakalı pancar yüklü kamyonetle çarpıştı.

AYNI AİLEDEN 4 CAN KAYBI

Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, Hasan Işıkgün (25), eşi Ebide Nur Işıkgün (19), çocukları Bahar (2) ile 10 aylık Fatma Beyza Işıkgün’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

bir-aile-yok-oldu-konyada-kazada-hayatini-kaybeden-4-kisi-topraga-verildi.jpg

SÜRÜCÜ AĞIR YARALI

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Çakar ambulansla Akören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü ise gözaltına alındı. Yapılan araştırmalar sonunda, bir süredir Konya’daki ailesinin yanında olan eşi ve çocuklarını alan Hasan Işıkgün’ün, komşusu Emre Çakar’ın kullandığı araçla Akören’deki evlerine giderken kazanın yaşandığı öğrenildi.

CENAZELER YAN YANA DEFNEDİLDİ

Konya Şehir Hastanesi morgundan alınan cenazeler, Ahırlı ilçesi Akkise Mahallesi'ndeki meydana getirildi. Burada kılınan namazın ardından baba, eşi ve iki çocuğunun cenazesi yan yana defnedildi.

Törene ailenin yakınlarının yanı sıra Ahırlı Kaymakamı İsmail Yüksel, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bir-aile-yok-oldu-konyada-kazada-hayatini-kaybeden-4-kisi-topraga-verildi-001.jpg

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan gözaltına alınan kamyonet sürücüsü Nuri Çalmandalı, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Çalmandalı, nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ağır yaralı otomobil sürücüsü Emre Çakar'ın tedavisi ise devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.