Bisiklet Şehri Konya Fotoğraf Yarışması 2022 I TIKLA, BAŞVUR

Bisiklet Şehri Konya’da, bisiklet ve fotoğraf sanatını buluşturan bir yarışma düzenleniyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan fotoğraf yarışmasına başvurular 19 Ağustos 2022'de sona erecek. İşte, ödüller, başvuru formu ve yarışma koşulları.

Bisiklet Şehri Konya Fotoğraf Yarışması 2022 I TIKLA, BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bisiklet Şehri Konya 2022 temalı Konya Bisiklet Fotoğraf Yarışması düzenliyor, başvurular sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 550 kilometre bisiklet yolu olan ve bisiklet konusunda öncü uygulamalara ev sahipliği yapan Konya’da, farkındalığı artıracak çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR

Sürdürülebilir, çevre dostu, sağlıklı ve ekonomik bir ulaşım aracı olması gibi özellikleri nedeniyle bisiklet kullanımının geniş kitlelere yayılması için Türkiye’de örnek çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Altay, “Bisikleti fotoğraf sanatıyla buluşturmak için ikinci kez fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Bu yarışmayla Konya’da var olan bisiklet kültürünü daha da artırarak farkındalık oluşturmayı arzu ediyoruz. Amatör veya profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarını yarışmaya katılmaya davet ediyorum.” dedi.

BİSİKLET ŞEHRİ KONYA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2022 ÖDÜLLERİ

Son bir yıllık dönemde Bisiklet Şehri Konya temasıyla bir fotoğraf yarışması ile 4. Sınıf ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik iki resim yarışması gerçekleştiren Konya Büyükşehir, ikincisi düzenlenecek “Bisiklet Şehri Konya” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere para ödülü verecek.

bisiklet-sehri-konya-fotograf-yarismasi-2022-i-tikla-basvur.jpg

Ödüller şu şekilde:

  • Birincilik 10.000 TL
  • İkincilik 7.500 TL
  • Üçüncülük 5.000 TL
  • Mansiyon 2000 TL (3 Adet)
  • Sergileme 500 TL (En Fazla 36 Adet)
  • Satın Alma 500 TL (En fazla 20 Adet)

bisiklet-sehri-konya-fotograf-yarismasi-2022-basvurulari-basladi.jpg

BİSİKLET ŞEHRİ KONYA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2022 BAŞVURUSU

Bisiklet Şehri Konya fotoğraf yarışmasında başvurular 3 Haziran’da başladı. Son başvuru tarihi 19 Ağustos 2022 olarak belirlendi.

Bisiklet Şehri Konya fotoğraf yarışması 2022 başvurusu, başvuru formu, başvuru linki detayları, başvuru şartları ve diğer tüm detaylar için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. 

BİSİKLET ŞEHRİ KONYA FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

bisiklet-sehri-konya-fotograf-yarismasi-2022-basvurulari-basladi-001.jpg

BİSİKLET ŞEHRİ GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Öte yandan, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış seremonisinde en çok dikkat çeken gösterilerden biri de bisikletlerle yapılan gösteri oldu. 

Konya Büyükşehir Stadyumu içindeki dev ekran üzerinde gerçekleştirilen ışıklı ve bisikletli gösteri, milyonlar tarafından ilgiyle izlendi. 

konya2021-17.jpg

bisiklet-sehri-konya-fotograf-yarismasi-2022-i-tikla-basvur-001.jpg

bisiklet-sehri-konya-fotograf-yarismasi-2022-i-tikla-basvur-002.jpg

konya2021-12.jpg

 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.